tiistai 6. toukokuuta 2014

Pieni esittely

Tervetuloa seuraamaan vuoden 2014 Omaishoitomessujen tapahtumia blogin välityksellä! Blogia kirjoittaa Satu Kopo ja Julia Hirvelä. Tänään kerromme hieman infoa messuilla yhteistyössä olevista yhdistyksistä.

Minkälaisesta tapahtumasta on kyse?

Suomen ensimmäiset omaishoitomessut järjestettiin Kankaanpään opistolla vuonna 2010. Tällä kertaa TAITAVASTI YHDESSÄ- teemalla järjestettävät messut ovat jo kolmannet omaishoitomessut Kankaanpäässä. Järjestäjinä ovat Kankaanpään opisto, Kaseva, Omaisena edelleen ry, Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry ja Punainen Risti, Satakunnan piiri. Messutapahtumaan on vapaa pääsy.

Messujen ohjelmaan kuuluu asiantuntijaluentoja, tietoiskuja, esityksiä ja paneelikeskustelu, jonka aiheena on omaishoitoa taitavasti yhdessä. Keskustelijoina ovat Pirkko Karjalainen Vanhustyön keskusliitosta, Keijo Kerola Kankaanpään perusturvalautakunnan puheenjohtaja, omaishoitaja Sirpa Mäkinen, Merja Purhonen Omaishoitajat ja läheiset -liitosta ja Anne Tarhasaari PoSasta. Messut ja paneelin juontaa Juhani Merikallio. Omaishoitomessuilla tuotteitaan ja toimintaansa esittelee yli 30 näytteilleasettajaa. 

Lisätietoja:

Kankaanpään opisto: Kaarina Ketola, Puh. 044 7729 229
Omaisena edelleen ry: Erja Laitio, Puh. 0400 506 725
Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry: Pia Järnstedt, Puh. 020 7806 581
Punainen Risti Satakunnan piiri: Nina Karuneva, Puh. 040 8610 748

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti